Colibita 255 C, Colibița 427007

Deschis 24/7

Hidromasaj uscat Wellsystem calmant

Hidromasaj Uscat

Hidromasaj Uscat

PUTEREA RELAXĂRII

 

Hidromasaj uscat Wellsystem calmant

Hidromasajul uscat Wellsystem este un masaj calmant pentru întreg corpul sau parțial, realizat prin utilizarea orientată  a căldurii și puterii apei. Jeturile de apă caldă freacă partea inferioară a suprafeței patului în mișcări uniforme și masează corpul din cap până  în  picioare. Căldura liniștitoare și putere a blândă a apei activează straturile de țesuturi mai  adânci, asigurând un flux de sânge  mai bun, stimulează metabolismul și provoacă o relaxare a întregii musculature.

Acesta este un masaj obținut prin apăsarea unui buton și este disponibil oricând, conferindu-ți o stare de bine între orele de lucru și care și își atinge rapid și eficient efectul dorit.

Hidromasajul uscat are loc în timp ce utilizatorul râmâne complet îmbrăcat -nu este necesară schimbarea și nici duș ulterior.

Wellsystem Relax asigură relaxarea completă prin apăsarea unui buton. Chiar și o ședință de 20 minute poate oferi beneficii revigorante pentru sănătate. Nu există nicio tensiune asupra sistemului circulator și nici transpirație post-masaj.

 
Sedintă 20 minute 
ro_RO
Call Now Button